Direct naar de inhoud

Op zoek naar nieuwe locatie voor het Open Café

Type content: Nieuws Categorieën: Nieuws Gepubliceerd op:

Er wordt gezocht naar een nieuwe ideale locatie voor het Open Café dat Charles en Jacqueline maandelijks organiseren in Amsterdam. Bij het Open Café ontmoeten deelnemers elkaar en gaan in gesprek, wisselen ervaringen uit en onderzoeken elkaars meningen. Van daaruit kan er van alles ontstaan: samen eten, wandelen, naar de film, naar toneel, wat dan ook. Het laatste jaar is de interesse flink gegroeid.

Nu zitten de deelnemers van het Open Café nog in een zaal waar slechts 13 mensen in passen. Terwijl er 67 geïnteresseerde (potentiële) deelnemers op de mailinglijst staan die op de hoogte gehouden worden van deze zondagmiddagen. Daarom hebben de organisatoren Charles en Jacqueline, in overleg met onze voorzitter Guus Bakker, besloten om voorlopig geen nieuwe deelnemers toe te laten. Ook omdat ze bij het ontbreken van een goede locatie voor de zomer er mogelijk even mee moeten stoppen. Zodra er nieuws te melden is hierover, lees je het in onze nieuwsbrief.

Mocht je een tip hebben voor een goede locatie, dan horen we graag van je!
Mail je tip door naar [email protected]. Bedankt alvast!

Enneh.. het HUMA-café is natuurlijk wel gewoon open!

Binnenkort in Amsterdam:

Lijst van evenementen

 • Tentoonstelling Tegenpolen

  In samenwerking met Slot Loevestein brengt het Humanistisch Verbond de tentoonstelling Tegenpolen: een zintuigelijke en verdiepende ervaring van polarisatie door de eeuwen heen.

  Locatie: Slot Loevestein, Poederoijen
 • Waarom liggen in Amsterdam de filosofen op straat? En wat heeft dat te maken met de grotere pers- en geloofsvrijheid van Amsterdam in de 17e eeuw? Ontdek via de filosofietegelroute hoe de relatieve vrijheid van Amsterdam een belangrijke rol speelde voor grote filosofen zoals Descartes, Hobbes en Spinoza. De gids is Vincent van Wijk.

  Locatie: Startpunt: De Brakke Grond, Amsterdam
 • Van ego naar eco. Waar staan wij als mens binnen de huidige klimaatnoodtoestand?

  Locatie: Internationale School voor Wijsbegeerte, Leusden
 • Bij HUMA-café in Amsterdam vertelt iemand eens per maand over levenskunst, filosofie of actuele maatschappelijke vraagstukken. Denk mee, ga mee in gesprek.

  Locatie: Perdu, Amsterdam

Meld je aan voor nieuws van regio Amsterdam Amstelland

Maandelijks sturen we een nieuwsbrief uit. Om je te inspireren met nieuws over onze activiteiten, cursussen, verdiepingsdagen en thema’s waarover we met elkaar nadenken en spreken.

Deel deze pagina

A list of posts