Direct naar de inhoud

Gidsen gezocht

Type content: Nieuws Categorieën: Nieuws Gepubliceerd op:

We zoeken mensen, die het leuk vinden wandelaars langs de stoeptegels van de Vrijheid van Amsterdam rond te leiden. Dat is een route van 1,5 à 2 uur, die de deelnemers langs plekken voert waar in Amsterdam beroemde humanisten gewoond of gewerkt hebben: Descartes, Spinoza, Locke, Koerbagh.

Zie voor meer inhoudelijke informatie www.vrijheidvanamsterdam.nl. De route is een initiatief van Nanda van Bodegraven. Het streven is om samen met het Humanistisch Verbond een team te formeren van zes gidsen, waardoor het mogelijk wordt regelmatig een rondleiding te organiseren.

Er staat een marktconforme financiële vergoeding tegenover. Ben je geïnteresseerd, mail Guus Bakker op [email protected].

Zaterdag 13 april 2024 om 11:00 uur staat de eerste training gepland, start en eindpunt is het plein bij de Brakke Grond, Nes 42, Amsterdam-Centrum (vlakbij de Dam). We eindigen rond 13.15 uur.

Deel deze pagina

Meer nieuws, acties en inspiratie in Amsterdam:

A list of posts

Op de agenda in Amsterdam:

Lijst van evenementen

  • Koen Haegens onderzoekt in dit HUMA-café aan de hand van grote denkers hoe we tijd vermorsen kunnen en hoe een andere, intensere omgang mogelijk is met de beperkte tijd die ons gegeven is.

    Locatie: Perdu, Amsterdam
  • We maken onze plannen voor 2024 bekend. Bovendien hebben we uw goedkeuring nodig voor een aantal zaken. Laat uw stem horen op 21 april 2024, meld u aan. Heel graag tot dan.

    Locatie: Perdu, Amsterdam
  • Humanisme is een onuitputtelijke bron van inspiratie. Benieuwd wat het voor jou kan betekenen? Doe de kennismakingscursus. Lees meer.

    Locatie: Huis de Pinto, Amsterdam
  • Deelnemers ontmoeten elkaar en gaan in gesprek, wisselen ervaringen uit en onderzoeken elkaars meningen. Van daaruit kan er van alles ontstaan: samen eten, wandelen, naar de film, naar toneel, wat dan ook.