Direct naar de inhoud

Algemene Ledenvergadering 2024 – Amsterdam Amstelland

Evenement informatie

Datum en Tijd:

Locatie:

Perdu, Amsterdam

Adres:

Kloveniersburgwal 86

Contact

Dian van Unen

Amsterdam-Amstelland
Naar Google Maps

Op zondag 21 april 2024, van 14:00 tot 15:00 uur, houden we de Algemene Ledenvergadering, met aansluitend een HUMA-café. We maken onze plannen voor 2024 bekend. Bovendien hebben we uw goedkeuring nodig voor een aantal zaken. Laat uw stem horen op 21 april, meld u hieronder aan. Heel graag tot dan!


Algemene Ledenvergadering 2024 Amsterdam Amstelland met een terugblik op 2023, een financieel verslag en tenslotte een vooruitblik op het nieuwe jaar 2024.

Datum en tijd

Deelname aan de Algemene Ledenvergadering is gratis. Alleen leden van het Humanistisch Verbond regio Amsterdam Amstelland kunnen hun stem uitbrengen. Hieronder kunt u zich aanmelden.

Na afloop is er aansluitend een HUMA-café met Koen Haegens: op zoek naar de verstrooide tijd, daarvoor vragen we een bijdrage van €5 (dat is inclusief koffie/thee vooraf en in de pauze en een drankje na de lezing). Kaartje(s) voor het HUMA-café kunt u hier bestellen.

Heeft u vragen? Onderaan deze pagina vindt u een aantal veelgestelde vragen. Heeft u een andere vraag? Laat het ons weten. Stuur een mail naar [email protected]. Bedankt alvast!

Ja ik ben bij de ledenvergadering

De stukken bekijken & downloaden

(totaal 1.1 MB)

Veelgestelde vragen

 • Waarom krijg ik deze oproep voor de ledenvergadering?

  Het Humanistisch Verbond is een vereniging waarin de stem van leden gehoord wordt. Bij de jaarlijkse ledenvergadering van de afdeling Amsterdam Amstelland legt het bestuur verantwoording af over het gevoerde beleid. Onderwerpen zijn de jaarrekening, vooruitblik voor het jaar daarna en benoemingen.

  Uit kosten- en milieuoverwegingen roepen we onze leden via e-mail op voor de vergadering. Laat weten als dat bezwaarlijk is voor u. Bel daarvoor met: 020 521 90 00, of stuur een e-mail naar [email protected]. De ledenadministratie is telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur.

  We plaatsen de aankondiging voor de ledenvergadering ook altijd in de agenda op onze website.

 • Ik heb geen persoonlijke uitnodiging per e-mail ontvangen. Hoe kan dat?

  Wanneer u ooit bij de ledenadministratie heeft aangegeven dat u geen mails wilt ontvangen van de afdeling, geeft de ledenadministratie dit aan ons door. Mocht u dit willen aanpassen, dan kan dat natuurlijk. Bel daarvoor met het landelijk bureau: 020 521 90 00, of stuur een e-mail naar [email protected]. De ledenadministratie is telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur.

 • Mag iedereen mee stemmen bij deze ledenvergadering?

  Alleen als lid van het Humanistisch Verbond mag u mee stemmen.

 • Mag ik als niet-lid aanwezig zijn bij deze ledenvergadering?

  Ja dat mag, u kunt dan alleen niet mee stemmen.

 • Kan ik ideeën opperen of opmerkingen doorgeven over de stukken?

  Jazeker. Stuur uw ideeën of opmerkingen uiterlijk 10 april toe via dit e-mailadres: [email protected].  Tijdens de vergadering zal het bestuur hierop ingaan.

  Reactiemogelijkheid tijdens de vergadering is er wel, maar beperkt.

 • Ik heb een andere vraag die hier niet bij staat.

  Laat het ons weten, stuur een mail met uw vraag naar [email protected]. Bedankt alvast!