Direct naar de inhoud

Bereikbaarheid Vrije Academie

De Vrije Academie is zeer centraal gelegen op Herengracht 368, vlakbij het Koningsplein. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf Amsterdam Centraal Station. Kijk hieronder voor reisinformatie, parkeerinformatie en bereikbaarheid.

De Vrije Academie
Herengracht 368
Amsterdam

Bekijk op Google Maps
Website


Rolstoel informatie ruimte HUMA-café:
Binnenkort plaatsen we hier de informatie.

Te voet:
Vanaf het Amsterdamse Centraal Station is het ca 20 minuten lopen.
• Via Damrak, Rokin, dan vlak vóór Arti & Amicitiae rechtsaf naar Spui.
• Rechtdoor, oversteken naar Café Luxembourg en iets naar rechts.
• Dan direct na Café Hoppe links de Wijde Heisteeg inlopen (let op voor fietsers)
• Singelgracht oversteken
• Herengracht oversteken en over het water direct naar links de Herengracht op, je ziet de Vrije Academie dan al. Nummer 368.
Bekijk looproute

Openbaar vervoer

* Tram 2 of 12 vanaf Amsterdam CS naar halte Koningsplein.
Halte Koningsplein is de tramhalte die het dichtst bij De Vrije Academie ligt. Van daaruit is het ongeveer 3 a 5 minuten lopen.
Looproute.

Met de auto

Kom je met de auto? Dan kun je het beste parkeren in de parkeergarage Kalverstraat (Singel 451C). Vanaf hier is het 5 minuten lopen.

Tip: vertrek op tijd als je met de auto komt. Vanwege het hectische verkeer in de binnenstad levert een autorit in Amsterdam vrijwel altijd vertraging op.

Park & Ride:
Autorijders kunnen er ook voor kiezen hun auto bij een Park & Ride garage te stallen. Daar kun je een auto voor 6 euro per dag parkeren. Die prijs is inclusief een ongelimiteerd OV-ticket voor de hele dag. Kijk hier voor Park & Ride opties, en gebruik www.9292ov.nl om  vanaf de Park & Ride locatie de reis te plannen naar De Vrije Academie, Herengracht 368, Amsterdam (uitstappen bij halte Koningsplein).

Taxi

Een taxi nemen kan ook, al is het openbaar vervoer vanaf Amsterdam Centraal Station vaak sneller én een stuk goedkoper. Aan de IJ-zijde achter het Centraal Station, vlakbij de pont naar Noord, staan meestal taxi’s geparkeerd. Overal elders in Amsterdam kan een taxi worden besteld door te bellen naar 020-77 77 77 7. (zeven keer zeven)

Tickets HUMA-café bestellen

Bekijk de agenda van Humanistisch Verbond Amsterdam Amstelland

Denk mee, ga mee in gesprek

Bestel tickets HUMA-café. Leden van het Humanistisch Verbond krijgen korting. Gebruik de code HUMA om de korting te activeren.