Direct naar de inhoud

Contact en informatie Amsterdam

Vanuit Humanistisch Verbond afdeling Amsterdam Amstelland organiseren we regelmatig activiteiten. Iedere derde week van de maand een HUMA-café, met lezingen en debatten. Daarnaast kun je inspiratie opdoen en je geest verrijken bij cursussen, een open café, filosofische wandelingen, fietstochten en meer. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom.

Samen – het bestuur, alle leden en actief meedenkende (nog) niet-leden – besluiten we wat we met elkaar willen organiseren. Hoe en waar we elkaar willen ontmoeten en vooral waar we onze inspiratie vandaan halen. Een afdeling met elkaar, voor elkaar.

Zoek je de landelijke organisatie?

Je kijkt nu op de pagina van de regio Amsterdam Amstelland. De landelijke organisatie is ook gevestigd in Amsterdam: je kunt hen bereiken via [email protected]

Wat is er te doen?

Bekijk het huidige aanbod in de agenda

Mis je nog iets binnen het Humanistisch Verbond? Stuur een mail naar [email protected].

Postadres:

Humanistisch Verbond Amsterdam Amstelland
Waalstraat 86-III
1079 EB Amsterdam

humanistischverbond.nl/amsterdam
hvaa.nl

E-mailadres: [email protected]
Laat je horen als je vragen, opmerkingen of suggesties hebt.

Bankrekening: NL79TRIO 0198 4141 53
ten name van Humanistisch Verbond Afdeling Amsterdam Amstelland

Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? 
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Bijdragen aan een menswaardige samenleving, en korting krijgen voor cursussen, activiteiten en evenementen? Nu lid worden

Meedenken en meebeslissen

Meedenken en meebeslissen over nieuwe plannen van Humanistisch Verbond Amsterdam Amstelland?
Onze leden nodigen we van harte uit om onze jaarlijkse ledenvergadering te bezoeken, vooral om samen nieuwe plannen te maken, om elkaar (beter) te leren kennen, en uiteraard bespreken we onze financiën en ons jaarverslag. Bij de jaarlijkse ledenvergadering maken we plannen bekend, beslissen erover, en uiteraard bespreken we daar onze financiën en ons jaarverslag. 

Jaarverslagen en huishoudelijk reglement
Jaarverslagen kun je opvragen door ons te mailen op [email protected]. Het huishoudelijk reglement kun je hier downloaden en bekijken.

Bestuur Humanistisch Verbond Amsterdam

Het bestuur van Humanistisch Verbond afdeling Amsterdam Amstelland betaat uit vijf enthousiaste leden, die in hun vrije tijd verdiepende en blikverruimende activiteiten in Amsterdam organiseren voor leden en geïnteresseerden.

Guus Bakker

Voorzitter

Ex-medewerker Rotterdamse Kunststichting, ex-directeur Beurs van Berlage, ex-Gemeenteraadslid Amsterdam, ex-danser (lang geleden) en nu voorzitter voor de humanisten van Amsterdam-Amstelland! Het humanisme heeft ons vroeger veel gebracht en wat het nu in petto heeft voor de toekomst van ons en onze (klein-)kinderen – ik laat het me graag vertellen.

Lees meer

Dian van Unen

Secretaris

Lees meer

Stefan Hermsen

Penningmeester en Communicatie

Lees meer

Wanda Ruch

Bestuurslid

Lees meer

Karin Kooij

Bestuurslid

Lees meer